Retourneren

Producten die zijn gebruikt kunnen helaas niet geretourneerd worden. Houd hier rekening mee bij het bestellen. Mocht je niet tevreden zijn met je gekochte item, dan horen wij dit natuurlijk wel heel graag. Neem contact met ons op via klantenservice@fiorituraparfum.com

Bij niet-gebruikte producten, heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. Neem contact met ons op via klantenservice@fiorituraparfum.com en wij nemen je retour binnen 24 uur in behandeling. Houd er rekening mee dat de verzendkosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending voor eigen rekening zijn. De verzendkosten met track&trace bedragen zo’n €5,95 bij pakketverzending. Wij raden je aan de track&trace code goed te bewaren, Fioritura kan niet aansprakelijk worden gesteld bij kwijtgeraakte pakketten bij retourzendingen.
Als je retourzending is verwerkt ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van de oorspronkelijke betalingsmethode. Je kunt je pakket (na ons goedkeuren per email) retour sturen naar het volgende adres:
Fioritura
Teilingerstraat 77 A
3032AV Rotterdam
Nederland