Verzending

Als je op werkdagen voor 18:00 besteld, wordt de bestelling uiterlijk de volgende dag verstuurd. Je pakket zal naar verwachting binnen 1-3 werkdagen na het bestellen bezorgd worden binnen Nederland en binnen 2-5 werkdagen buiten Nederland. Bestel je vrijdag na 18:00, of in het weekend, dan zal je bestelling hoogstwaarschijnlijk dinsdag of woensdag in huis zijn.
*Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van de verzendpartij waardoor het soms iets langer kan duren voor je jouw pakket ontvangt. Wij doen er in ieder geval alles aan om je pakket zo snel mogelijk aan te bieden, maar zijn afhankelijk van de gekozen verzendpartij. Wij hopen op je begrip en adviseren je om cadeaus op tijd te bestellen, reken hiervoor minimaal 3 werkdagen zodat je zeker bent dat je het pakket op tijd ontvangt.

Nederland
Standaard verzending binnen 1-3 werkdagen na het bestellen. Bij ons zijn de verzendkosten binnen Nederland zijn geheel gratis.

Europa
Wij leveren aan alle landen binnen Europa, de levertijd is over het algemeen 2-3 werkdagen. De verzendkosten binnen Europa zijn gratis. Alle douanekosten die extra gefactureerd kunnen worden, worden niet vergoedt door Fioritura.